• Over ons
  • Onze producten
  • Duurzaamheid
  • Recepten
    • Danmark / Denmark
    • Ireland / Ireland
    • Lietuva / Lithuania
    • Norge / Norway
    • Suomi / Finland
    • Sverige / Sweden
    • United Kingdom
Menu
  • Over ons
  • Onze producten
  • Duurzaamheid
  • Recepten
    • Danmark / Denmark
    • Ireland / Ireland
    • Lietuva / Lithuania
    • Norge / Norway
    • Suomi / Finland
    • Sverige / Sweden
    • United Kingdom
Terug naar recepten

Vanille-Kokoslatte

Deel dit recept

Printen
Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Vanille-Kokoslatte


  • Totale bereidingstijd: 15 min.

Ingrediënten

150 ml koffie

1 theelepel Taylor & Colledge Biologisch Bourbon-Vanille-Extract

100 ml kokosmelk

Geroosterde kokosvlokken als topping


Bereidingswijze

Stap 1: Verwarm kokosmelk op middelhoog vuur. Voeg het bourbon-vanille-extract toe, haal van het vuur en laat 10 minuten staan.

Stap 2: Schuim de melk op met een garde of melkschuimer en schenk in een hittebestendig glas.

Stap 3: Voeg de koffie toe en bestrooi met geroosterde kokosvlokken.

  • Prep Time: 5 min.
  • Rusten: 10 min.

Did you make this recipe?

Share a photo and tag us with #instahandle - we can't wait to see!

Meer recepten

Loading...

Quinoa-Vanillepap

met Biologisch Bourbon-Vanille-Extract

Frozen Strawberry Vanilla Daiquiri

met Biologisch Bourbon-Vanille-Extract
Instagram Facebook-square
  • Contact
  • Algemene Voorwaarden
  • Compliance
  • Privacyverklaring
  • Cookieverklaring
Menu
  • Contact
  • Algemene Voorwaarden
  • Compliance
  • Privacyverklaring
  • Cookieverklaring
Taylor & Colledge ©2022