Ga naar de inhoud
  • Over ons
  • Onze producten
  • Duurzaamheid
  • Recepten
    • Nieuwste recepten
    • Alle recepten
    • Danmark / Denmark
    • Ireland / Ireland
    • Italia / Italy
    • Lietuva / Lithuania
    • Norge / Norway
    • Schweiz / Swiss
    • Suomi / Finland
    • Sverige / Sweden
    • United Kingdom
Menu
  • Over ons
  • Onze producten
  • Duurzaamheid
  • Recepten
    • Nieuwste recepten
    • Alle recepten
    • Danmark / Denmark
    • Ireland / Ireland
    • Italia / Italy
    • Lietuva / Lithuania
    • Norge / Norway
    • Schweiz / Swiss
    • Suomi / Finland
    • Sverige / Sweden
    • United Kingdom
Terug naar recepten

Witte-Chocolademacadamiakoekjes

Heerlijke witte-chocolademacadamiakoekjes.

Deel dit recept

Printen
Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Heerlijke witte-chocolademacadamiakoekjes.

Witte-Chocolademacadamiakoekjes


  • Totale bereidingstijd: 150 min.

Ingrediënten

300 g witte bloem (type 405)

1 theelepel bakpoeder

½ theelepel baksoda

1 snufje zout

150 g bruine suiker

100 g witte suiker

150 g boter

2 theelepel Taylor & Colledge Biologische Vanillepasta

1 ei + 1 eidooier

170 g witte chocoladestukjes

150 g macadamianoten, gezouten en gesneden


Bereidingswijze

Stap 1: Meng in een kleine kom de bloem, bakpoeder, baksoda en zout.

Stap 2: Klop in een grote kom de boter, bruine suiker en witte suiker licht en luchtig. Voeg ei, eidooier en vanillepasta toe en klop tot gecombineerd.

Stap 3: Voeg het bloemmengsel toe en klop tot het net gemengd is. Spatel de stukjes witte chocolade en de macadamianoten erdoor. Koel het deeg daarna 2 tot 24 uur.

Stap 4: Verwarm de oven voor op 180°C.

Stap 5: Schep 2 eetlepels deeg uit de kom, rol het tot een bal en druk het met je handen lichtjes plat. Leg ze op twee met bakpapier beklede bakplaten met een paar cm ertussen (ze lopen uit).

Stap 6: Bak 12-14 minuten tot de randen goudbruin zijn en het midden nog zacht. Zorg ervoor dat ze niet te lang bakken. Laat de koekjes volledig afkoelen voordat ze van de bakplaat worden gehaald.

  • Prep Time: 18 min.
  • Afkoelen: 120 min.
  • Cook Time: 12 min.

Did you make this recipe?

Share a photo and tag us with #instahandle - we can't wait to see!

Meer recepten

Loading...
Heerlijke vanille-kokoslatte.

Vanille-Kokoslatte

met Biologische Vanillepasta
Heerlijke romige vanilleprofiteroles.

Romige vanilleprofiteroles

met Biologische Vanillepasta
Instagram Facebook-square
  • Contact
  • Algemene Voorwaarden
  • Compliance
  • Privacyverklaring
  • Cookieverklaring
  • Contact
  • Algemene Voorwaarden
  • Compliance
  • Privacyverklaring
  • Cookieverklaring
Taylor & Colledge ©2023