Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Heerlijke quinoa-vanillepap.

Quinoa-Vanillepap


  • Totale bereidingstijd: 35 min.

Ingrediënten

PAP

240 g quinoa
600 ml amandelmelk
200 ml water
1 eetlepel Taylor & Colledge Biologische Vanillepasta
2 eetlepels ahornsiroop
200 g Griekse yoghurt

TOPPING

4 vijgen
Enkele blauwe bessen, banaan en granaatappelpitjes
Geschaafde amandelen


Bereidingswijze

Stap 1: Spoel de quinoa onder koud water tot het water helder is.

Stap 2: Meng in een middelgrote pan de quinoa, amandelmelk en water. Breng dit vervolgens aan de kook. Roer de vanillepasta en ahornsiroop erdoor. Zet het vuur lager en laat 15-20 minuten sudderen tot de quinoa zacht is.

Stap 3: Haal van het vuur en laat het 10 minuten rusten. Roer dan de Griekse yoghurt erdoor.

Stap 4: Verdeel de pap over 4 serveerschalen en garneer met vijgen, bosbessen, plakjes banaan, granaatappelpitjes en amandelen.

  • Prep Time: 10 min.
  • Rusten: 10 min.
  • Cook Time: 15 min.