• Over ons
  • Onze producten
  • Duurzaamheid
  • Recepten
    • Danmark / Denmark
    • Ireland / Ireland
    • Lietuva / Lithuania
    • Norge / Norway
    • Suomi / Finland
    • Sverige / Sweden
    • United Kingdom
Menu
  • Over ons
  • Onze producten
  • Duurzaamheid
  • Recepten
    • Danmark / Denmark
    • Ireland / Ireland
    • Lietuva / Lithuania
    • Norge / Norway
    • Suomi / Finland
    • Sverige / Sweden
    • United Kingdom
Terug naar recepten

Quinoa-Vanillepap

Deel dit recept

Printen
Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Quinoa-Vanillepap


  • Totale bereidingstijd: 35 min.

Ingrediënten

PAP

240 g quinoa

600 ml amandelmelk

200 ml water

1 eetlepel Taylor & Colledge Biologische Vanillepasta

2 eetlepels ahornsiroop

200 g Griekse yoghurt

TOPPING

4 vijgen

Enkele blauwe bessen, banaan en granaatappelpitjes

Geschaafde amandelen


Bereidingswijze

Stap 1: Spoel de quinoa onder koud water tot het water helder is.

Stap 2: Meng in een middelgrote pan de quinoa, amandelmelk en water. Breng dit vervolgens aan de kook. Roer de vanillepasta en ahornsiroop erdoor. Zet het vuur lager en laat 15-20 minuten sudderen tot de quinoa zacht is.

Stap 3: Haal van het vuur en laat het 10 minuten rusten. Roer dan de Griekse yoghurt erdoor.

Stap 4: Verdeel de pap over 4 serveerschalen en garneer met vijgen, bosbessen, plakjes banaan, granaatappelpitjes en amandelen.

  • Prep Time: 10 min.
  • Rusten: 10 min.
  • Cook Time: 15 min.

Did you make this recipe?

Share a photo and tag us with #instahandle - we can't wait to see!

Meer recepten

Loading...

Vanillecheesecake met frambozen

met Biologische Vanillepasta

Kokoscrème-Brûlée met geflambeerde ananas

met Biologische Vanillepasta
Instagram Facebook-square
  • Contact
  • Algemene Voorwaarden
  • Compliance
  • Privacyverklaring
  • Cookieverklaring
Menu
  • Contact
  • Algemene Voorwaarden
  • Compliance
  • Privacyverklaring
  • Cookieverklaring
Taylor & Colledge ©2022