Print
Quinoa-Vanillepap
- Total Time: 35 min.
Ingredients
PAP
240 g quinoa
600 ml amandelmelk
200 ml water
1 eetlepel Taylor & Colledge Biologische Vanillepasta
2 eetlepels ahornsiroop
200 g Griekse yoghurt
TOPPING
4 vijgen
Enkele blauwe bessen, banaan en granaatappelpitjes
Geschaafde amandelen
Instructions
Stap 1: Spoel de quinoa onder koud water tot het water helder is.
Stap 2: Meng in een middelgrote pan de quinoa, amandelmelk en water. Breng dit vervolgens aan de kook. Roer de vanillepasta en ahornsiroop erdoor. Zet het vuur lager en laat 15-20 minuten sudderen tot de quinoa zacht is.
Stap 3: Haal van het vuur en laat het 10 minuten rusten. Roer dan de Griekse yoghurt erdoor.
Stap 4: Verdeel de pap over 4 serveerschalen en garneer met vijgen, bosbessen, plakjes banaan, granaatappelpitjes en amandelen.
- Prep Time: 10 min.
- Rusten: 10 min.
- Cook Time: 15 min.